Energetisch werk

Readings voor dieren en mensen

Readings zijn persoonlijke boodschappen voor jou of voor jouw dier. Een reading kan heel verhelderend werken. Het geeft je duidelijkheid en inzicht en daarmee kun je weer stappen ondernemen. De bijdrage hiervoor is €44,00

Desgewenst kunnen we een telefonisch gesprekje plannen van max 20 minuten.

Dieren

Aan de hand van een foto en enkele gegevens zoals naam, ras, geslacht en leeftijd maak ik telepathisch contact met jouw dier. Sommige dieren zijn direct al heel open, andere dieren hebben wat meer tijd nodig.

Je mag van te voren allemaal vragen stellen aan je dier. Voorbeelden van vragen uit de praktijk zijn: is hij gelukkig, is hij tevreden met zijn werk, heeft hij last van pijn, kan ik weer beginnen met springen na een val, wil ze nog een veulentje, hoe vindt hij het om verkocht te worden, hoe vindt hij het op stal, waarom reageert hij zo op andere honden… Alle vragen zijn goed.

In het verslag lees je het antwoord op je vragen , vaak hebben de dieren ook een boodschap voor hun mens. We plannen desgewenst een telefonisch gesprek in van ongeveer 20 minuten.

Mensen

Als je graag een persoonlijke reading wilt en vragen hebt over bijvoorbeeld relaties, familie, werk of gezondheid kun je mij de vragen mailen samen met een foto van jezelf en je naam en leeftijd.

Ik stem dan af op jouw ziel en krijg de informatie via helder weten, voelen en automatisch schrift.

Ook maak ik gebruik van de kaarten.

Eventueel kun je hierbij ook een telefonisch gesprek krijgen van maximaal 20 minuten.

Ervaringen

“Ik wou je alvast persoonlijk heel erg bedanken voor de reading. Vandaag al bepaalde dingen kunnen kunnen toepassen en ik merk al verschil. Los in stal gepoetst met de deur half open(vluchtmogelijkheid) ze heeft keurig stil gestaan en koos er niet voor om te gaan eten. Inplaatst van eten koos ze ervoor om mij terug te kietelen. Ik ga kijken wat mogelijk is tot betrekking van haar stalling. Morgen zal ik gaan werken met haar vanaf de grond met alleen een touwhalster. Ik hoop dat ze daar ook goed op reageerd. Het is alsof ze steeds meer toe nadering zoekt, mischien nu ook wel op een “hoger” level wat ik niet begrijp.”

~ ~ ~

“Wauw!πŸ₯°β€οΈ ontzettend bedankt! Inderdaad, Kinai is soms ver weg, zoals ik het omschrijf. In zo’n diepe slaap, dat je m eerst een paar x moet roepen alvorens te aaien. Anders schrikt hij enorm!
Het voelt voor mij ook precies zo hoe je het omschreven hebt. Ik waardeer dit enorm. Ik ben je heel dankbaar hiervoor πŸ™πŸΌπŸ˜‡β€οΈπŸ€—πŸ˜˜ warme groet Margo en onze lieve Kinai”

~ ~ ~

Healings voor mensen en dieren.

Heb jij of heeft jouw dier een of meerdere klachten, dan kan ik door middel van een healing ondersteuning bieden. Een healing zorgt er onder andere voor dat het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en veranderingen in gang worden gezet. De healing kan op afstand worden gegeven via een foto of op locatie, de werking is net zo sterk. 

Sommige mensen vinden het prettiger om mij aan het werk te zien en willen na afloop nog vragen stellen. In dat geval kan ik op locatie komen. 

Ik maak ook gebruik van klankheling. Ik werk met de drum, klankschalen en de gong en muziek.

Zorg rond overlijden voor mensen en dieren

Dieren

Als jouw dier binnenkort komt te overlijden dan kan ik hem of haar daarin ondersteunen. Een healing kan helpen en zorgen voor een rustige overgang. Als je twijfelt of je je dier het beste wel of niet kan laten inslapen kan ik vooraf een reading houden. Misschien wil je ook weten wat de wensen zijn van jouw paard. Of zijn er dingen die je nog wilt afsluiten of vragen.

Cursus Communiceren met dieren

1x per jaar geef ik deze 2 daagse cursus waarin je leert hoe je via telepatisch contact kunt communiceren met dieren.